söndag 11 april 2010

Möte och påminnelser

I fredags var Thomas på möte med prod.chefen H.B och kval.ansvarig M.R. De gick igenom vad som skall göras framöver och i vilken ordning. Resurser är nu avsatta för att göra en byggväg och schakt för garagegrunden. De pratade också om trädgården, ett tips från H.B var att fundera på hur altan etc skulle se ut pg a dräneringen. Vi diskuterade lite igår men det är svårt att komma fram till nåt bestämt utan att ha huset färdigt ...

Thomas fick tips om två platser att åka och kika på, vilket vi gjorde igår. Ena stället var slipad betong som blir som marmor med sten i, den andra var marksten lagd i cirkelformationer. Eftersom ingen av de exemplen var så lockande så skall vi kolla upp vad gotländsk kalkstensflis kan kosta till altan och gångar. Det tycker vi är så fint.

http://www.slitesten.se/tradgard-flis.php

Vi är nu tillbaka till tanken att gräsmatta. Det skiljer 20.000 kronor från färdig torv och om de är klara med grävningen till höst och det är mycket kvar av husbygget då, så kan det passa rätt bra ändå att låta en gräsmatta gro? Klura vidare ... I veckan börjar M.R och T att bygga på sex stycken takstolar.


I veckan:
- Ta foto med stora kameran på Profilerna.
-  Torsdag börjar grävkillarna att gräva.
(De passar på att gräva fram anslutningspunkterna för VA, fjärrvärme, EL och fiber).
-  T ringa Röris och be att han kommer bort och snackar med grävkillarna.

Längre fram:
- Försök uppskatta hur många kvadratmeter altanen i SV + gång fram och gång från garage blir.
- Ring Slite Stenhuggeri och fråga vad kalkstensflis kostar för X kvm.
- Kolla fler detaljer kring priset på gräsmatta.

1 kommentar:

  1. För färdiggräsmattepengarna kan du ju förverkliga din dröm om grythytte-möblerna :-)!

    SvaraRadera