söndag 27 juni 2010

Äntligen sommar!

Nu kommer sommarvärmen och det är så härligt! Vår byggplan ser dock ut att gå i intet ... det var ju många punkter som skulle gå i lås ... och vi hade lagt dem tätt ... killen som skall göra väggarna hinner nog inte bli klar innan sin semester och hinner inte han klart så kan inte Thomas & Mats fortsätta inuti under deras semestrar.

Men det skall inte läggas någon skugga på killen som gör väggarna! Han har fått datumet väldigt sent från oss ... När vi väl satte i gång så blev tidsplanen för tajt. Då får vi i stället mysa i hop på semestern men hösten blir hektisk ...

Thomas kämpar tappert på med garaget. I dag söndag har han satt gips på inneväggarna. I övrig var Thomas byggledig fredag/lördag och vädret var helt fantastiskt:

Midsommarlunch i det gröna - finns det nåt härligare?

Jag & Mira välkomnar mommo & moffa som kommer
vinkande i Maja-tåget.

Premiär för Mira med dans runt stången. Mellan mommo & fammo.


Svenska jordgubbar i solen - smaskens!

På lördagen fyllde Mira 2 år. Tänk att få ett paket som är lika stort som en själv!

Det var mommo & moffa som kom med första egna cykeln - vilken lycka!

På tisdag kommer det 39,6 ton sten levererat till oss. Det är rätt mycket sten ... Thomas skall försöka ta semester för att ta emot leveransen och placera ut stenen på plattan med en pall-lyft i stället för att de bara skall dumpa stenen.

I kväll var vi och tittade på ett husbygge. Det tillhör killen som skall bygga våra väggar. Det är hans eget husbygge och där var precis väggarna och takstolarna resta. Jag längtar till vi kan gå omkring i vårt skal!

Vi får se när det kan bli ...

/ Nilla

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar